Voor zorgvragen kunt u terecht bij wijkverpleegkundige Shirley van Meijgaarden. Zij stelt zich graag aan u voor.

Hallo, mijn naam is Shirley van Meijgaarden, wijkverpleegkundige binnen de Zorggroep in Venray. Als wijkverpleegkundige ben ik werkzaam binnen de wijken Vlakwater en Veltum en aanspreekpunt voor de dorpen Ysselsteyn, Merselo en Vredepeel. U kunt bij mij terecht voor vragen op gebied van zorg en welzijn. Dit kunnen vragen zijn over eenzaamheid, vervoer of lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar ook voor vragen over bijvoorbeeld opvoeden, financiën of veiligheid in en om het huis denk ik graag met u mee.

Wilt u een afspraak maken of gewoon kennismaken? Dat kan! Bel: 06-20764459 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Harold Jacobs, wijkagent van onder andere de wijk Vlakwater, werkzaam bij de politie Venray-Gennep. Ik ben als wijkagent aanspreekpunt voor de inwoners in de wijk. Samen met mijn partners probeer ik een bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Maar uiteraard ook met u als bewoner. U weet immers als geen ander wat er speelt in de wijk. Mocht u mij in de wijk zien, spreek mij dan gerust aan….

Tot ziens in de wijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0900 - 8844