Breng jij de wijk in beweging tijdens de Nationale Sportweek 2023?
Gemeente Venray is host city van de 20e NOC*NSF Nationale Sportweek! De Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 september t/m zondag 24 september en is hét moment om meer inwoners in beweging te brengen en het lokale sportaanbod een boost te geven. Want sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu.

Zelfbouwen in Venray? Doe mee!

Op 18 maart 2023 organiseren Villa Romana en Steenvlinder twee nieuwe informatiebijeenkomsten: van 10.30 -12.00 uur over de Vredeskerk en van 13.15- 15.30 uur over het Odaklooster.

Het Corona-virus houdt iedereen bezig. Lees hier tips voor met name senioren hoe hier mee om te gaan.

Corona: adviezen voor senioren

(data en tijden onder voorbehoud van wijzigingen, wijkbewoners ontvangen uitnodigingen via e-mail).

15 April 2019, 19.30 – 22.00 uur:

Bewonersavond/vergadering in het Theehuis

Voordracht Koos Swinkels over Loobeek-projecten

Wij(ken) willen ook glasvezel!

Waarom glasvezel in wijk Vlakwater?

Wij(ken) willen ook glasvezel!

Waarom glasvezel in wijk Vlakwater?

Samen met de gemeente en mogelijke financiers verkent GlaswebVenray momenteel de  financieringsmogelijkheden. Naar verwachting is er voor de zomer duidelijkheid over de financiering. Met als uitslag een GO of NO GO.

Jaarlijks bellen vele goede doelen aan bij uw voordeur om te collecteren. 

In 2015 werd door een aantal goede doelen organisaties de wens geuit om deze afzonderlijke collectes te bundelen. In de kerkdorpen van Venray is dit al vele jaren gebruikelijk. Er zijn minder collectanten nodig en u wordt minder vaak 'lastig gevallen'. 

Mantelzorger. Dat ben je als je langdurig en niet beroepsmatig hulp biedt aan zieke familieleden, vrienden of kennissen. Mantelzorgen geeft veel voldoening,

GlaswebVenray organiseert op 8 april 2015 om 20.00 uur in het Bouledrome een informatiebijeenkomst met als thema 'zorg en ouderen'.

Ook elders in de gemeente zijn er informatiemomenten. Bekijk hier het overzicht.

Beste dorps- en wijk bewoners van Venray.

Snel internet is net zoals bellen en tv kijken de normaalste zaak van de wereld geworden.

Toch moeten bewoners van buitengebieden en kleine dorpen het stellen met traag en instabiel internet doordat commerciële kabelbedrijven deze gebieden vaak links laten liggen. Snel internet zou een basis nutsvoorziening moeten worden,

Op 12 maart is de Perdstal (aan de Kempweg in het bosgebied Vlakwater) door de gemeente verkocht. Lees hier het artikel in Peel en Maas online.

In Peel en Maas van 17 april 2014 een mooi artikel over het mooie werk van de 'opruimploeg'. Lees hier het artikel.