Bent u veteraan en inwoner van de gemeente Venray? Dan nodigen wij u van harte uit voor de Venrayse Veteranendag op zaterdag 3 juni. De bijeenkomst begint om 11.00 uur op het bordes vóór het gemeentehuis.

Ook dit jaar weer zorgt de militaire fanfare Nationale Reserve onder leiding van Joop Derks voor de muzikale omlijsting. Centraal thema dit jaar is het geavanceerde luchtafweersysteem, de patriots, van de generaal Best kazerne uit Vredepeel. Bent u veteraan, maar heeft u geen persoonlijke uitnodiging ontvangen? Meld u dan aan voor deze dag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en registratienummer.

Graag tot ziens op 3 juni.

Op 20 juni a.s. wordt gestart met het aanleggen van een verkeersplateau op de kruising Van Roosmalenstraat/ Merseloseweg.
 
De werkzaamheden zullen maximaal twee weken in beslag nemen. De omleidingsroute zal door middel van borden worden aangegeven. De borden zullen vanaf ongeveer 13 juni worden geplaatst.
 
Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via het algemene nummer van de gemeente (0478 52 33 33, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Op maandag 11 mei 2015 sprak de wijkraad met een afvaardiging van B&W. Burgemeester Hans Gilissen en wethouder Jan Loonen maakten met onze nog jonge wijkraad kennis om te weten wat er speelt in onze wijk en te weten wie de gezichten achter de namen zijn.

Zaterdag 23 mei organiseert GlaswebVenray een groot Glasweb-event op het Schouwburgplein in Venray. 

Tijdens dit event wordt u breed geïnformeerd over glasvezel. 

Voor groot en klein, jong en oud is er vertier!