Jaarlijks bellen vele goede doelen aan bij uw voordeur om te collecteren. 

In 2015 werd door een aantal goede doelen organisaties de wens geuit om deze afzonderlijke collectes te bundelen. In de kerkdorpen van Venray is dit al vele jaren gebruikelijk. Er zijn minder collectanten nodig en u wordt minder vaak 'lastig gevallen'. 

 

Zestien goede doelen organisaties zijn overeengekomen om in 2016 een gezamenlijke collecte te organiseren onder de paraplu van Stichting Goede Doelen Venray. De deelnemende landelijke organisaties waarvoor gecollecteerd wordt staan vermeld op de pagina 'Deelnemende fondsen'. Al deze organisaties zijn voorzien van het CBF-keurmerk.

Stichting Goede Doelen Venray coördineert de gezamenlijke collecte en deelt de routes en collectanten in.

Eind maart 2016 ontvangen alle adressen in Venray een envelop met informatie over de gezamenlijke collecte. In deze envelop zit ook een formulier waarop men aan kan geven voor welke organisatie(s) de betreffende donatie bedoeld is. In de week van 27 maart tot en met 2 april worden de ingevulde formulieren en de donatie bij u opgehaald. Via deze website en de plaatselijke media zullen wij u informeren over de resultaten. We hopen en vertrouwen op een zeer succesvolle gezamenlijke campagne!

Lees alles op de website www.goededoelenvenray.nl