Het burgerinitiatief GlaswebVenray, glasvezel voor de gehele gemeente Venray, timmert hard aan de weg. Er worden grote stappen gezet. Momenteel

zijn de dorps- en wijkraden bezig met een enorm zelfsturingsproject. Alle dorpen en wijken gaan hun burgerinitiatief ondersteunen bij de klanten- en ledenwerving.

Dinsdag 23 september in een volle zaal in Vredepeel zaten de coördinatoren van dorps- en wijkraden samen om zich voor te bereiden op de klanten- en ledenwerving. Het is een burgerinitiatief waarbij iedereen betrokken wordt en een warm hart toegedragen wordt. Vele verenigingen kunnen wel een financiële bijdrage gebruiken. Nu ligt hier een kans!

GlaswebVenray heeft ‘Tientje voor een vriendje’ in het leven geroepen. Voor elke klant, lid die zich aanmeld krijgt de verenging € 10,=. Snel gerekend kan dit voor een vereniging wanneer zij een wijk als Veltum (met 1800 aansluitingen) ondersteunen toch tot een mooi bedrag opleveren. Diverse dorpen en wijken krijgen al ondersteuning van verenigingen die het GlaswebVenrayteam gaan ondersteunen. Deze personen waren dinsdag positief aanwezig. Onderneem direct actie als jouw vereniging, stichting ook interesse heeft.

Dinsdag 7 oktober start een professionele training voor iedereen die het GlaswebVenray team gaat versterken. U kunt niet blanco langs de deur, de kennis moet gedegen goed zijn. 

Het is dan ook een must om deze training te volgen.

Heeft u interesse om uw clubkas te spekken? Neem dan contact op met de dorps- wijkraad in uw dorp of wijk. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen kunnen wij meer!