Theo Kooter, René Kivits en Petra van Duijnhoven geven het startsein voor informatiepunt  ‘Welcom bij GlaswebVenray’. (Foto: Krea-webdesign)

 

‘Welcom bij Kivits’ wordt ook ‘Welcom bij GlaswebVenray’! Door de krachten te bundelen kunnen de Venraynaren snel geholpen worden met hun vragen en aanmeldingen.

René Kivits, eigenaar van Welcom bij Kivits, ondersteunt het burgerinitiatief door en voor Venray van harte.

Welcom bij Kivits, de Bleek 58-60 in hartje Venray stelt vanaf maandag 15 december haar winkel beschikbaar aan GlaswebVenray en hun providers. René Kivits is ervan overtuigd dat glasvezel dé verbinding voor de toekomst is. ‘Als wij deze unieke kans nu niet grijpen krijgen wij een groot probleem in Venray. Niet alleen in de dorpen maar zeker ook in de wijken!’. Dit is de reden dat de Venrayse ondernemer zijn winkel aanbiedt aan GlaswebVenray om hun informatie- en aanmeldpunt te vestigen.

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zullen er van 13.30 – 17.30 uur wisselend de providers Plinq en TriNed aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Met regelmaat zal er ook iemand van GlaswebVenray aanwezig zijn. Iedereen kan vrij binnenlopen met zijn vragen. De medewerkers van ‘Welcom bij Kivits’, de providers en GlaswebVenray-teamleden staan u graag te woord en helpen bij het aanmelden. Want alleen bij 30% klanten binnen de bebouwde kom en 50% klanten buiten de bebouwde kom wordt glasvezel werkelijkheid.

Het burgerinitiatief GlaswebVenray dat gaat voor een geheel dekkend glasvezelnetwerk binnen de gehele gemeente Venray en Holthees organiseert dagelijks informatie- en inloopbijeenkomsten door de hele gemeente. De aanvulling van de informatiepunten Electro Gommans, Hoofdstraat in Oirlo (elke donderdagmiddag en vrijdag) en Welcom bij Kivits hebben een brede toegevoegde waarde voor het burgerinitiatief. De volledige agenda van activiteiten en aanwezigheid van providers is te vinden op de website van GlaswebVenray.

Voor informatie en aanmelden kunt u ook terecht op de website www.glaswebvenray.nu