Beste wijkbewoners,

De wijkraad Vlakwater initieert samen met de bewoners, maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven initiatieven ter bevordering van de leefbaarheid in de wijk.

Op zondag 30 december a.s. organiseren wij weer een ‘eindejaarstreffen’ in de foyer van het theehuis in het Odapark. Alle bewoners van onze wijk zijn hier hartelijk welkom om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten, een goed uiteinde en een gezond en voorspoedig nieuw jaar te wensen. Van 16.00 – ca 18.00 uur bent u van harte welkom!

Geeft u zich a.u.b. vooraf even via e-mail op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

 

Oproep aan de bewoners van de MOLENKLEF

Een dezer dagen ontvangen de bewoners van de Molenklef een gezamenlijke brief van de gemeente en de wijkraden NoordWest en Vlakwater, waarin wordt gevraagd zich uit te spreken over hun belangenbehartiging door de wijkraad NoordWest dan wel door de wijkraad Vlakwater.

Vanaf 16 november is inschrijven mogelijk bij Glaswebvenray.
De pakketten van de providers met bijbehorende prijzen zullen dan bekend zijn. Online aanmelden via: www.glaswebvenray.nu.

Dit gehele project is een initiatief van de dorps- en wijkraden. Met de volgende inzichten

Als u het wilt!

Als u het wilt komt er in de gehele gemeente Venray en Holthees glasvezel. Goedkoop bellen, veel TV-zenders, snel internet. Keuzevrijheid van provider.

Medio november bestaat de mogelijkheid om u aan te melden